Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Over ons

Danny

meubelmaker en – ontwerper

Ik ben geboren en getogen in Antwerpen. Sinds 2017 getrouwd en drie jaar later zijn we nog twee prachtige dochters rijker geworden. Dit vervult me elke dag opnieuw met verbazing.

Ik ben, zoals zovelen, een tijd zoekende geweest maar heb altijd al een passie gehad voor meubels en met mijn eigen handen iets maken. Ik heb onder andere jobs gehad in de horeca, als projectmanager, helpdesk-medewerker en zelfs privéchauffeur. Tot ik plots oude kastschetsen van mij tegenkwam en er een lampje ging branden. In 2015 heb ik dan knopen doorgehakt en de zeilen bijgezet.

Na vier jaar school en werk te combineren ben ik in 2018 afgestudeerd aan de bachelor Interieurvormgeving met specialisatie meubel bij Thomas More Mechelen. Naast het ontwerpen maak ik zelf de meubels – en meer. Ook objecten passeren de revue. Ik heb een voorliefde voor dingen die mooi ogen maar ook nog eens functioneel zijn.

Ik kan je alvast aanraden: doe wat je graag doet – en durf te springen.

Els

communicatie en achter-uw-gat-zitter

Antwerpenaar in hart en nieren, verliefd op woorden en beelden en al wat moois is in de wereld. Sinds 2012 in de ban van Danny, in 2019 en 2020 mama geworden van twee heerlijke kindjes.

In mijn dagelijkse leven ben ik tolk Vlaamse Gebarentaal, maar daarnaast ben ik ‘chief communications officer’ van G U S T. Het creatieve laat ik volledig aan Danny over; ik richt me op de sociale media voor het atelier en alles wat daarbij komt kijken. Waar nodig durf ik al is een sjot onder een kont uitdelen.

Advertentie